www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Vogelbos

Werkdag Vogelbos

Voor deze extra werkdag had ik wat mailtjes rond gestuurd. Nou, dat heb ik geweten. Er kwamen wel 15 positieve reacties op en die er ook allemaal waren. Misschien ook wel aangewakkerd door de heerlijke uiensoep met knoflookcroutons (gemaakt door Elise) en uiteraard koffie met koek. Maar in eerste instantie waren zij er uit enthousiasme om in het Vogelbosje te werken.

Er was veel te doen deze keer. Namelijk van 8 bomen die omgezaagd waren van takken ontdoen van de stammen. Daarvan tijdelijk diverse hopen gemaakt om later een bestemming te geven.
We waren ook blij dat Jos Winters er bij was om met de motorzaag de stammen te verkleinen die wij daarna konden vervoeren en ook bij elkaar verzameld om later de paden te verbeteren.

We zijn nog niet klaar, dus over 14 dagen word er besproken wat het beste is om te doen. Door de aannemer hebben we nu al bijvoorbeeld 7 spechtenbomen, wat ons teveel lijkt en een armoedig gezicht geeft in het bos. Ons lijkt 4 spechtenbomen genoeg.
En we hadden het over een trekpaard waar Arda enthousiast over was voor het verslepen van de te zware stammen. Misschien te regelen voor in Maart.

Ik wil ook niet nalaten wie er allemaal waren. Dit zijn: Anneke Smit, Johan Bosma, Hans en Marion Lap, Peter en Barbara Scholten, Marrie Kooderings, Anita Visser, Bert Kraan, Ingela Schuuring, Ruud Mulder, Rob en Elise de Jager, Jos Winters en Anneke Weersma.

Bijgevoegd nog enkele foto’s door Marion geschoten.

Vriendelijke groeten,

Hans Lap

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén