www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Nieuwbouw

Stemming over Windbosflat

Op donderdag 19 februari om 21:45 uur vindt in de Raadszaal de besluitvorming plaats inzake de moties van Leefbaar Almere en PVV over de ‘Windbosflat’.

Wij – de mensen die al meer dan 5 jaar strijden voor behoud van het groen bij het Windbos – zijn er bij. Waarom? Omdat wij het einde naderen van dit langdurende traject en wij onze goede bedoelingen voor het Windbos door middel van onze aanwezigheid voelbaar willen maken in de Raadszaal. Uiteraard bent u ook van harte welkom!

De Raad van State heeft de gemeente Almere gevraagd om de ‘regionale behoefte’ voor de ‘Windbosflat’ nader te onderbouwen. De gemeente gaat dit doen en wij krijgen nog de gelegenheid om daarop schriftelijk te reageren. Dit laatste zullen wij zeker doen! De motie van Leefbaar Almere geeft namelijk geen zekerheid maar is voor dit moment het best haalbare. Wij blijven gaan voor die zekerheid; voor een definitieve groenbestemming bij het Windbos. De verwachting is dat de Raad van State op z’n vroegst in mei 2015 beslist.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat zo veel mensen het behoud van groen in onze leefomgeving ondersteunen. Via de crowdfunding actie en ook door het tonen van oprechte belangstelling. Dank u wel!

Hartelijke DoeGroet,

Paula

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén