www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

EZH Weekjournaal, Zelfbeheer

“ Play misty for me”. Grootse verjaardag voorstelling in de mist.

44 vrijwilligers hadden er zaterdagochtend duidelijk plezier in. Liep je als vreemde door de wijk dan was de verassing groot  met het zien van al die wonderlijke wezens die plots uit de mist opdoemden. Bladzakkenvullers, bladblazers, randjescheppers, vegers, maaiers, knippers en rillers.

Na het welkom, de groeten van en de felicitaties met onze eerste verjaardag ging een ieder aan de slag.

De braamsluipers ,Jos, Ruud, Kees, Trees en Lap op vertrouwd terrein; het fietspad.

De grote velders, Diana, Alfred, Chris,Karin, Rob en Elise,  Bram, Margreet met de blauwe bips, Henk, Ton, Anton,  Fred, Nicolette, Henny en Rene,  maken het veld winterklaar.

&

Blad weg, palen rond de linden eruit, kantjes gestoken en als finishing touch de boomgaard drainputjes op hun plek. En na de pauze trekt de ploeg de rest van de wijk in. Jos blaast rond het vogelbos en het windbos fietspad,

Karin blaast  bij  1-5 en Fred gaat richting de Kimwierde.

 

De

windbossers Andre, Ad, Bert en  Guido gaan rillen en bramenknippen, dat is leuk maar niet geheel zonder gevaar voor eigen leven.


 

De rugosa’s Susan, Leida en Ine storten zich op de doornen van de rosa’s. Au, goed dat er handschoenen zijn!

De woongroepers, Bert, Anneke, Winnifred, Mira, Nienke, Buster, Tanner ruimen de boomgaard op en rooien de twee ziek/dode kersen.

<
De kimwierders Thom, Elly, Willem, Johanna en Lieneke zijn vandaag, net als de vorige ronde het langst bezig met het opruimen van riet en blad.


De cateraars Camelia, Yvonne, Marion en Rob zorgen op voorbeeldige wijze voor de inwendige mens. Wij kregen en letterlijke en figuurlijk warm onthaal tijdens de koffie ( chocomel!!) pauze en super soep na afloop. En er was een zelf gebakken cake van Henk.

Fietje was jammer genoeg verhinderd maar Jaap en Meintje deelden wel in de gezelligheid.

</a

En Annemarije, ah Annemarije die spitte voor haar fundament. Ah, wie gaat Anne Marije helpen?

 

En Gijs van de Leemwierde komt ook helpen. Hij neemt een cado mee. Acer campestre uit zijn hofje. Die komt bij ons om de gaten in de haag te vullen en een haag rond het afvaleiland te maken.

Waar is dat feesie?; hier is dat feessie!

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén