www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Paula’s Gedichtjes Gebundeld

Paula’s Gedichtjes Gebundeld                                                          Bekijk de webversie

Dag!

Zoals je wellicht weet, ben ik met iets leuks bezig: het bundelen en uitgeven van mijn gedichtjes.
En jij kan daarbij helpen!

Hoe dan? Via voorinschrijving!
Door naar deze pagina te gaan ‘Dicht Bij Mij’ – Gedichtjes die raken  (klik op de link), het formulier in te vullen en onderaan op de verzendknop te drukken. Het invullen en verzenden kost maar liefst 2 minuten van je tijd.

Wat is de bedoeling?
Het is mijn intentie om echt een mooi boekje uit te geven.
Nou ja, ‘boekje’…een bundel van ruim 200 pagina’s.
De specificaties hiervan vind je op bovengenoemde pagina.

“Help! Hoeveel moet ik laten drukken?”
Om in te schatten hoeveel bundels ik kan laten drukken, is het handig als ik weet of je van plan bent 1 of meerdere exemplaren te kopen. Ja, ik durf te zeggen meerdere…want hoe leuk is het om iemand een keer iets anders cadeau te doen dan een bos bloemen of een fles wijn? Bovendien staan Sinterklaas en de Kerstman binnenkort ook weer op de stoep.

Liever niet voorinschrijven?
Ook dat kan je aangeven via het formulier op de pagina. En ook daarmee help je mij. Iedere reactie is welkom. Vrijheid blijheid!

Dit bericht delen of doorsturen naar je vrienden of bekenden?
Ja graag!
Hoe meer formulieren ik ontvang, hoe beter ik kan inschatten welk aantal ik kan laten drukken.

Ik verheug mij op je reactie. Dankjewel alvast!

PS: Social media (Facebook, Instagram etc) zijn niet echt mijn ‘ding’.. Als dit wel jouw ding is; delen mag en kan. Onderaan de pagina die je via de link ‘Dicht Bij Mij’ – Gedichtjes die raken bereikt, staan knoppen daarvoor.

Hartelijke groet,
Paula

 

  1. Greet

    Leuk Paula!!

    Ter info: Als je wilt bestellen klik dan eerst op : “bekijk de webversie”

  2. Winnifred

    Ja! Ik kijk er naar uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén