www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Centraal Wonen

Mira Kookt – open keuken

Vrijdagavonden Open Keuken tussen 17 uur en 19 uur afhalen of mee-eten. Hoekwierde 82 Almere Haven.

Lekkere verse, natuurlijke, veelal biologische en gezonde, huisgemaakte maaltijden aan het einde van je week. Als moeder natuur rijkelijk groeit en bloeit zijn producten van dichtbij en uit de moestuin waardevolle ingrediënten.
Ik serveer je maaltijd in jouw, van huis meegebrachte, mooiste pan, schaal of bord of je kan mee-eten aan de keukentafel.
Er staat altijd een pan soep op het vuur!

€1,50 Soep, lekker als opwarmertje…
€5,00 voor een maaltijd per persoon
€18,00 voor een familie maaltijd( 4 personen)
Meld je aan, vòòr donderdagavond 19.00 uur, bij Mira via yogaheartbodysoul@hotmail.com of tel: 06 180 38 909

Ik kook met liefde vanuit mijn hart, ik neem de ruimte om inspiratie op te doen uit de natuur,  om rond te neuzen op markten en raak geïnspireerd door anderen om zo aan de slag te gaan in de keuken. Dit maakt dat de maaltijden niet al dagen van te voren bekend zijn. Ik gebruik veel verse kruiden en kook zonder suiker. Gerechten zoet ik met heerlijke gedroogde fruitsoorten. Laat je verrassen & inspireren!

Ghee
Dat is geklaarde boter. Mijn huisgemaakte Ghee is de basis van mijn maaltijden. Ghee helpt je lichaam verteren, smeert je lichaam, helpt je cholesterol verminderen, verjongt en voedt de huid en bovenal…. Ghee geeft een intense smaak aan gerechten.

Ik kook ook voor je gezin, voor je gezelschap aan jouw keukentafel of voor een etentje met je vrienden. Ik kan bezorgen of in jouw keuken komen koken.  Ik bereid ook gepaste maaltijden voor yoga en meditatie bijeenkomsten.

  1. Beste mensen.

    Via deze mail wil ik jullie allen feliciteren met het behalen van jullie prijs. KLASSE !!!!!
    Mvg, Korrie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén