www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Inbrekersgilde actief!

De bewoners van Hoekwierde 123 zijn slachtoffer geworden van een inbraak. Een onbekende dader/daders heeft/hebben afgelopen zaterdag of zondag het keukenraam geforceerd met een koevoet of een ander gereedschap en heeft/hebben zich hierdoor toegang kunnen verschaffen tot de woning.

De inbraak is afgelopen zondag ontdekt. De bewoners kwamen deze dag terug van vakantie.
De politie is  ingelicht.

Het geforceerde keukenraam

Advies aan alle buurtbewoners:

  • Let goed op verdachte personen die zich in de wijk ophouden.
  • Bij twijfel wordt geadviseerd om het landelijk nummer 0900-8844 te bellen.
  • Bij verdachte geluiden die kunnen wijzen op een inbraak, niet twijfelen, meteen 112 bellen.

Wij vragen eventuele getuigen zich te melden bij de politie. Ook mensen die in de afgelopen dagen, achteraf gezien, iets hebben gezien wat mogelijk verband houdt met de inbraak worden verzocht zich te melden bij de politie

Geen spoed, wel politie? Bel dan 0900-8844.
Wilt u in contact komen met de politie in de regio, dan geldt in het hele land hetzelfde telefoonnummer: 0900-8844. Op dit nummer kunt u terecht met vragen en problemen die niet spoedeisend zijn. Zonodig wordt u snel doorgeschakeld naar het dichtstbijzijnde politiebureau. U kunt het nummer 0900-8844 bellen tegen lokaal gesprekstarief. Is er wel spoed geboden, dan kiest u het alarmnummer 112.

  1. eline

    he, jak, dan toch maar een bloedhond aanschaffen. Zou die ook helpen tegen muizen? IK hoorde er laatst onder de grond van de keuken een paar scharrelen
    Ongenode gasten in de tuin en huis zijn natuurlijk helemaal not done in ons straatje..gelukkig werkt de sociale controle en de tamtam hier goed tot nu toe~!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén