Zoeken, zoeken, zoeken. Op zondag is de vermiste man gevonden nabij het surfstrandje.

Maandag

Johan en Lap zijn bezig met het verhuizen van stammen van vogelbos naar windbos. Waarom? Johan wil rilmuren om Greets vogelvoederplek van twee meter hoog.

Dus elk stammetje is er een. Brammetje wil meehelpen en organiseert met Lap een wedstrijdje trekker pulling. Bram wil het niet horen maar Lap wint glansrijk. Als ik het duo Hojan en Lap spreek beginnen zei beiden over de grote hoeveelheid zwerfvuil langs en in de kwelbeek. Zij snappen er niets van. Vorige week was alles schoon en nu is het naar onze begrippen een tering bende. Later als ik dit opschrijf realiseer ik mij dat het noorden wind is geweest en dat wij gratis en voor niks de rommel ,die zich opstapelde langs het fietspad ter hoogte, van de Laren  hebben gekregen. Onbegrijpelijk dat nieuwe bewoners zo met hun woonomgeving omgaan.

Nadat Irma en Ton de cijfers van 2017 hebben aangeleverd lopen Decia en ik nog een keer het jaarverslag door. De finishing touch is voor Decia. Nog even en het EZH 2017 jaar overzicht is beschikbaar.

Dinsdag

Arjen denkt dat een poging om de ijsvogel te vangen mislukt is.

Naast paddenstoelen

heeft Arjen iets met veertjes.

Het is guur. In de kwelbeek staat een sigaar met een bontkraag.

Woensdag

Timmetje en ik snoeien en knippen op diverse plekken in het wilgenbos.

Het jaarverslag is klaar. Mooi gemaakt Decia!! Het verslag staat op de site. //www.hoekwierde.nl/wp-content/uploads/Jaarverslag-EZH-2017-klein.pdf

In de bollenborder bloeien de eerste sneeuwklokjes.

Donderdag.

Het is code rood. Het is onstuimig op het Gooimeer en in PPP.

De zaagdag gaat niet door. Dat blijkt verstandig. Lap helpt wel bij Decia en Christine om schuttingen te redden. Martin, Lap, Arjen, Regien en ik schouwen na passage van de storm de schade. En die blijkt fors. Een haagbeuk in het begin van de Hoekwierde is plat gegaan.

In het vogelbos hebben drie grote abelen het moeilijk.

In het windbos is Greets hut op een haar na gespaard.

Overal liggen ontwortelde bomen en zijn er bomen scheef gaan staan. Een grote zaag opgave resteert. De zaagdag is verplaatst naar volgende week donderdag.

Voor wie het ziet zorgt de storm ook voor kunst.

Bij de woongroep is de luifel bijna opgestegen. Die luifel hangt nu vervaarlijk op een oor. Het thema voor de WWO van januari lijkt mij duidelijk. Opruimen van de storm schade. Ik pak een kettingzaag en ben een uurtje bezig. Maar waar te beginnen?.

Vrijdag

Ook vandaag ga ik een uurtje zagen en ruimen. Wat een werk! De gemeente komt helpen de abelen in het vogelbos veilig te stellen. Door de zaagdrukte is niet bekend wanneer.

Zaterdag

Iemand heeft de gevallen beuk netjes in stukken gezaagd. De naam van de zager staat er niet bij. Ruimen in het windbos is leuk en noodzakelijk. Ik vermaak mij prima.

Volgende week donderdag is er de door de storm uitgestelde zaagdag

Volgende week zaterdag is er de  WWO van januari. Thema is bekend. Opruimen stormschade. Wie wil er zorgen voor de soep van de dag?

 

BewarenBewaren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C