www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Zelfbeheer

Overleg Buurtprofessionals uitgesteld

Door onvoorziene omstandigheden zijn beide corporatiedirecteuren verhinderd morgen aanwezig te zijn bij het overleg tussen de Buurtprofessionals en de leden van de Stuur- en Regiegroep IWA De Wierden. Omdat zij graag wel bij dit overleg  aanwezig willen zijn, is besloten om het overleg te verplaatsen direct na ieders vakanties. Dit betekent dat het overleg van morgenavond, 7 juli 19.00 – 20.30 uur, komt te vervallen. Met oprecht excuus hiervoor.

Er zal nog deze week naar een geschikt nieuw moment gezocht worden, zo snel mogelijk na ieders vakantie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén