www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Schouw, Zelfbeheer

Herstel drainage vanaf 15 juli

Vanaf maandag 15 juli wordt gestart met het herstellen van de drainage in de Hoekwierde.

Het blijkt dat bij de huisnummers 1-50 en 103-142 op een aantal plekken de drainage niet goed werkt. Ingrid van den Berg, Kees van Maanen en Ton Huijzer hebben een schouwrapport gemaakt dat door de gemeente Almere bekeken is. Daaruit komen herstelacties voort.

De verwachting is dat van 15-18 juli (daarna is het vakantie) en mogelijk in augustus op een aantal plekken het straatwerk open moet om de drainage te herstellen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Spronk Infra. //www.spronkinfra.nl/home/

Kees van Maanen zal de activiteiten begeleiden en is beschikbaar voor vragen/opmerkingen.

EZH Boomgaard (1)klein

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén