www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, EZH Weekjournaal, Zelfbeheer

EZH journaal; week 51.

Dinsdag
Gijs, Lap en ik maken het tweede deel van het kunstwerk stortklaar. De wapening kan er nu in als het nodige laswerk is verzorgd. In de middag gaan Willem en Lap verder met het de hanging basket ophangconstructie.

Woensdag
Jos en ik vullen de zoutbak weer tot aan de rand. Volgens ons wordt er veel te zout gegeten in de Hoekwierde

Donderdag
Hans en Lap maken nu een heuse hanging basket ophangconstructie productie lijn. Volgens mij willen zij wat bijverdienen om voor heel Almere beugels te gaan maken. Er komt een wonderlijke vraag uit het stadhuis. Of die twee in die garage het wel met een rubbertje doen! Ik snap er niets van.

Vrijdag
Ik maak een toeristisch rondje door het land. In Oudewater breng ik het teveel geleverde zaad voor de bosrand retour, in Wijk en Aalburg haal ik twee doellatten op en in Ochten haal ik het eerste plantmateriaal op. Zo zie je nog eens wat. Hoewel? Het is behoorlijk mistig.
Ton zoekt het dichter bij huis. Hij haalt enkele betonplex platen op voor de bekisting van de opbouw van het kunstwerk.
Doegroepers komen in de avond bijeen voor het schrijven van een Nieuwjaarsgroet aan elk raadslid.


De bespreking van de Laren in de Raad start op 10 januari om half 8 in de witte zaal van het stadhuis.

Zaterdag
Lap gaat samen met Chris achter de, inmiddels bruine, blaadjes aan op het stuk van 6-20. Ton is onder het toezicht oog van Buster aan het lassen. Als dat maar geen lasogen worden?

Zondag
Karin, Milko, Diana en Alfred organiseren een onvergetelijk kerstfeest voor groot en klein, voor jong en oud. Glühwein en veel lekkers en een programma om je vingers bij af te likken. Het groot Hoekwierde damus- en mannenkoor onder leiding van Anneke en Liesbeth maakt haar debuut en na de pauze is er een prachtig optreden van Voice Daniel. Een kleine honderd mensen sluiten op gezellige wijze de week af en stappen met een goed gevoel de Kerstfeestweek in.

  1. Rob en Elise

    Perfect geregeld. Dank jullie wel!

  2. Wil Neering

    Wij willen alle vrijwilligers bedanken voor de enorme inzet waarmee zij onze Hoekwierde maken, zoals het in de hele wereld hoort te zijn. Saamhorigheid en respect voor elkaar.
    Dan zou het overal vrede zijn. Wij zijn blij dat we op de Hoekwierde wonen en wensen iedereen een gelukkig, gezond en liefdevol 2013.
    Wil en Kees Neering.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén