www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Wijkwerkochtend, Zelfbeheer

Hoekwierde werkochtend; zaterdag 28 juli.

Hartje zomer zijn er ondanks de vele afberichten nog 14 hoekwierders goed bezig geweest.

Twee afberichten wil ik jullie niet onthouden;

“Wij zijn er helaas niet as zaterdag.
Ik zou graag de volgende oproep willen doen: wie kent Malon Hamoei. Er is bij ons post bezorgd voor haar, zonder afzender. Wij zouden haar graag de post willen geven. Wellicht kan zij binnenkort s avonds even langskomen om de brief op te halen. Ik hoop dat iemand van de zaterdag aanwezige klussers haar kent.
Henny en Rene”.

De andere is een half afbericht maar wel een bijzondere;

“Paul, een andere bosgroep verzorgd om half 10 eerst mijn struikgewas op mijn beendergestel. Dat heet harsen bij mensen. Snoeien binnen het hoveniersgebeuren. Daarna voeg ik me nog bij jullie. Rond elfen. 

Je ziet me iig. 

Liefs Mira”.

Yvonne en Colin, Lappie,Leida, Diana en Alfred,Camelia, Martin, Karin, Mira, Huib en Tatum, Ine en ik vormen de groep. Speciale gasten bij de koffie zijn Meintje en Jaap.

Vandaag concentreren wij ons op de drie borders van het grote veld. Martin en Alfred maken na de pauze een uitstapje met de bosmaaier naar de bosrand.

De vaste planten border is het domein van Camelia, Diana en Karin. Sommige vaste planten worden verzet. Er komen een paar nieuwe bij en het onkruid wordt verwijderd. De anderen doen eerst de border ter hoogte van Anton en Nike , na de pauze is de rozenborder naast de jdb baan aan de beurt. Een smetje vormt de hondenpoep. Yvonne trapt midden in een hoop. En het is slalommen bij de vaste plantenborder!

 

 

Ine heeft lekkere appelkruimel bij de koffie en thee en heerlijke soep na afloop. Je kunt kiezen; groente of tomatensoep. Allebei mag ook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén