www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Nieuwbouw

Crowdfunders willen overleg met de gemeente

Op vrijdag 19 juni komen er 16 crowdfunders bij elkaar in de huiskamer. Aanleiding is de uitspraak van de Raad van State van 27 mei jl. Na het welkomstwoord van Ton bespreken wij de recente geschiedenis van de Windbosflat van zomer 2009 tot nu. Voor het gemak wordt voorbij gegaan aan de episode 1992 tot 2009. Hoogtepunten en dieptepunten van 6 jaar inzet voor het behoud van een groene woonomgeving passeren de revue en oorzaak en gevolg worden geduid. Geëindigd wordt met de aangrijpingspunten die de motie van Leefbaar ons geeft. Wij spreken af om de dialoog met de gemeente aan te gaan door een overleg te arrangeren met verantwoordelijke ambtenaren en politici. Op korte termijn navragen hoe de actuele stand van zaken is. Met die kennis een open gesprek kort na de vakantie regelen.

Wordt vervolgd.

IMG_644519 juni windbosflat

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén