www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Centraal grasveld, Zelfbeheer

Twee nieuw ideeën

Karin is niet te stoppen. Die vind dat planten wel leuk. “ Zullen wij op de plek waar het kunstwerk van AM bedacht was en dat is komen te vervallen in dezelfde vorm als het kunstwerk een border maken van lavendel” vraagt ze. Ik ben wel enthousiast maar stel: ”Nu even niet, wellicht de komende winter maar eerst de buren raadplegen.”
Dus laat je horen!

Dick raapt met regelmaat zwerfvuil op het Dunloppad. Jaren leegde hij de vuilniszak die hij op de schutting van no. 95 had geprikt. Hij stelt voor om ter hoogte van de kwelsloot een prullenbak te plaatsen. Goed idee lijkt mij.

Groet,

Paul Weber

 1. Het voorstel van Karin prima, als er geld voor is niet wachten tot de winter. Gewoon in het voorjaar planten, dan kunnen we er dit jaar nog van genieten.

  Prullebak plaatsen? Zou kunnen, maar dan moet de omgeving van de prullebak en de prullebak zelf met regelmaat worden geleegd. In het verleden hebben we wel eens aan een “vangnet”langs het pad gedacht. mischien ook nog een idee?

  groet,

  Anneke Smit

 2. paul

  Anneke,

  met Dick heb ik het even gehad over de voor en nadelen van een vangnet. wij kwamen tot de conclusie dan een klassieke prullenbak de beste oplossing is. Wij hebben ook een lokatie bepaald. Dick heeft toegezegd de bak te zullen legen.
  Paul.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén