www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Zelfbeheer

Succesvolle excursie van mensen uit Amsterdam Zuidoost.

Camelia, Ton , Mart en ik ontvingen vandaag, woensdagmiddag 12 december, een delegatie van raadsleden en ambtenaren uit Amsterdam Zuidoost. De groep is blij verrast over hetgeen zij van Ton, Mart en mij horen over wat al die 104 vrijwilligers in de Hoek en Kimwierde tot dusver met elkaar gepresteerd hebben.

En zij zijn nog meer verrast als wij een wandeling door de wijk maken. De groep is zeer gecharmeerd over hoe de wijk eruit ziet , wat gerealiseerd is door de bewoners zelf en over hetgeen dat op stapel staat.

Na de wandeling praten wij meer dan een uur over hoe zelfbeheer in Zuidoost handen en voeten kan krijgen. Het “ natje en droogje’ is in prima handen van Camelia. Dank aan Camelia en dank aan Mart en succes gewenst aan de bezoekers uit Amsterdam en dank aan hen dat zij bij ons te gast wilden zijn.En tot slot dank aan de woongroep dat wij van die mooie gemeenschappelijke ruimte gebruik konden maken.

  1. Narish Parsan

    Beste Paul en Ton,
    Hartelijk dank voor de ontvangst en informatie over het project waarin burgerparticipatie centraal staat. De sleutel voor sterke veerkrachtige wijken met respect voor de menselijke maat. Ik en mijn collegae hebben met volle teugen genoten. Wij zijn voornemens om voorstellen te doen die meer ruimte moet bieden aan burgers om meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun leefgebied. We houden contact. Een tegenbezoek in Zuidoost in 2013 plannen we wel via Mart.

    Succes en grote groet,
    Narish Parsan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén