www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Steun van de Natuur en Milieu Federatie Flevoland.(NMFF)

 

 

De NMFF staat voor “samen voor een mooi en duurzaam Flevoland”. Zie ook www.nmfflevoland.nl Zij ondersteunt de bewoners en leden op het terrein van natuur en milieu.

De NMFF is een vereniging met bijna 50 leden. De EZH is een van die leden en daarom hebben wij op 18 april jl deelgenomen aan de jaarvergadering. Aan die vergadering was een pracht van een excursie naar de Marken wadden verbonden. Daar hebben Ine en ik van genoten.

 

 

Uit Almere komen 15 leden.  Afstemmen en samenwerken in Almere  is een van de motto’s. NMFF heeft daar een aparte site voor gemaakt www.DuurzaamAlmere.nl

 

Ook is www.mooiFlevoland.nl waarin elke week aandacht is voor groen uitjes.

Er is bij de NMFF  veel deskundigheid over energie besparen Er is een gratis spreekuur en energieloket www.energieloketflevoland.nl.

NMFF heeft  een fonds ( Verbraken) om leden juridisch en op andere wijze te ondersteunen.

In 2015 hebben wij met hulp van de NMFF determinatie boekjes en bladen kunnen aanschaffen. Die liggen in de pipo.

In 2016 heeft de NMFF bijgedragen aan de dronefilm over de jubilerende EZH. Wat is het leuk om dat filmpje nog eens terug te zien.

//nmfflevoland.nl/nieuws/jubileumfilm-gemaakt-bijdrage-fonds-verbraaken/

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Natuur- en Milieufederatie Flevoland’  In de vaart der volken ontbreekt deze zinsnede bij de aftiteling. Maar nu weet je beter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén