www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

NPO2 BinnensteBuiten

Ik mag dan al wel bijna 1 jaar geleden verhuisd zijn naar de Bosgouw, de Hoekwierde blijft altijd een plekje innemen in mijn hart. Vooral de markante bewoners. Ik aarzelde dan ook geen moment toen we voor ons televisieprogramma op zoek moesten naar iemand die enthousiast meedeed aan de Nationale Vogeltelling, die dit jaar in het weekend van 14, 15 en 16 januari zal worden gehouden.

In het programma BinnensteBuiten, elke dag om 18:45 uur op NPO2, proberen wij mensen te inspireren groener en duurzamer te leven. Er zit elke dag een bijzonder huis in, er wordt gekookt in een studio of culinair expert Alain Caron gaat op pad en kookt terplekke iets. Maar ‘mijn’ functie is samensteller en in die hoedanigheid ben ik onder andere verantwoordelijk voor de natuur items. Camilla Dreef is een talentvolle jonge bioloog, met een zwak voor vogelen.

We hebben afgelopen week een hele dag gefilmd in en om de achtertuin van Greet Boomhouwer. Het resultaat daarvan wordt op dit moment gemonteerd maar de verhalen zijn nu al lovend! Op maandag 18 januari is het item met Greet in combinatie met een bijzonder huisje, en een kookstudio recept van de (in Almere ook zeer bekende) chef-kok Sharon te zien op NPO2. Mis het niet!

Nienke Groen

Samensteller BinnensteBuiten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén