www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Zelfbeheer

Leunen op de schoffel

Bert

“Daar staan ze weer te leunen op de schoffel.” Wie kent jegens de plantsoenarbeiders het (voor)oordeel niet. Van 10 tot 12 hebben wij geschoffeld. En wij vinden dat leunen helemaal niet zo verwonderlijk. Heerlijk even leunen want het is best zwaar dat schoffelen. Moment voor een orgastisch genoegen zelfs. En met een koppie koffie van Bram en een eitje van Ine is het best vol te houden. Wij vonden sporen van de randjespoeper en hebben een DNA monster genomen. Ook van de terrakorrelstrooier zijn monsters genomen. Vervolging zal volgen!

Anita

Bert

Marrie

Simon en Lies

Ton

Drie mannen (Simon, Ton en ik) en vier vrouwen (Marrie, Anita, Liesbeth, Anneke) hebben het grote veld gedaan inclusief het scheren van de hypericum borders aan de zijde van het grote veld.
Wij zijn het na afloop eens om in de binnenzijde van de meest noordelijke border de klaverproef te gaan doen. Dat betekent het inzaaien van rode klaver. Een drachtplant voor vlinders en een bodembedekker die de andere ongewenste grassen en kruiden de kop indrukt. De randen blijven geschoffeld worden.

Groet,

Paul Weber

  1. dick groenewegen

    Hierbij deel ik jullie mede dat ik en buurman Rein het Dunloppad gaan schoffelen.

  2. Dick Groenewegen

    Waarom ga ik weer iets vrijwilligs doen? Omdat ik het leuk vind om jullie te helpen en het voor mij een makkie is te schoffelen zo naast de deur met buurman Rein. Ook al heb ik “de Uithoek”beloofd dat ik na 50 jaar vrijwilligers werk niets meer zou doen. En ik voel me weer in mijn voetbal carriére, want toen noemden zij mij al “De Schoffelaar”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén