www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Het kunstwerk

Al een tijd is er aan het begin van de Hoekwierde een L-vormig gat in het grasveld. Vele zullen zich afgevraagd hebben, gaat er nog wat komen?
Nou dat gaat er.

De afgelopen maanden is Anne-Marije samen met Paul en Ton aan het brainstormen geweest over het kunstwerk. Deze fase was een van constante fine-tuning van het schetsontwerp van het kunstwerk. Hierbij in gedachten houdend hoe het kunstwerk goed uitvoerbaar is door de bewoners van de wijk. Inmiddels is het tijd voor de fase van het definitief ontwerp. De bouwtekeningen van worden nu getekend.
De voorbereidingen van de bouw vinden in het najaar plaats in de loods van Collectief. Dit houdt in dat de bekistingen van de betonelementen kunnen worden gemaakt. Dus handige timmermannen en vrouwen die zin hebben om op een aantal zaterdagen het een en ander in elkaar te zetten, zijn van harte welkom!!
Vervolgens zullen in het voorjaar de betonelementen een voor een kunnen worden gestort en de planten worden aangeplant. Ook in deze fase kunnen we wat handige handjes gebruiken. Zo kan het kunstwerk langzaam in de wijk groeien. En kunnen we zeggen dat het kunstwerk door de wijk gebouwd is.

Groeten,
Anne-Marije

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén