www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Knutselen voor de kerst

Elk jaar verzorgt Ine voor vriendinnen een kerstkrans-avond. Een soort Tupperware party maar dan met sparrentakken en van alles en nog wat.
Hier zie je de dames bezig.

Dit is het resultaat van een avondje gezelligheid.
Dit jaar maak ik mij zorgen want Ine blijft een beetje koortsig in de weer en weet niet van stoppen. Ziehier een alternatieve kerstboom, de opgeflufte specht en dan die herfst-/kerstvertoning voor het huis.

Ik zal blij zijn als de koorts weer is gezakt.

Groet,

Paul Weber

 1. Ine, het ziet er allemaal super uit! Kan ik mij alvast inschrijven voor je workshop voor volgend jaar? Groetjes, Decia

 2. AnneMarie

  Ik wil ook wel meedoen hoor,graag zelfs………
  Fijne feestdagen

 3. Als eerste een fijne 2de Kerstdag gevierd met het gezin, maar wat lees ik dat Ine ziek is en toch zo een leuke workshop met elkaar heeft gedaan, als ik zo de foto’s zie, super, daar wil ik in 2012 ook graag aan meedoen, het duurt dan nog wel een heel jaar maar de tijd gaan vliegend snel voorbij.
  dus als ik mag…..graag…..
  Maar eerst deze 2-de kerstdag gevierd en lekker eten en Ine ik hoop dat jij je wat beter voelt!!
  Vast een goed uiteinde gewenst en Proost op 2012. (met vuurwerk uiteraard).
  Groetjes Yvonne.

 4. Ik denk dat Paul bedoeld met ‘koortsig’ dat Ine niet te stoppen is met haar geknutsel…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén