www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Zelfbeheer

Feestje in de Leemwierde

Ed Anker was op woensdag 13 februari te gast in de Leemwierde om enkele” lintjes” door te knippen. Hij sprak lovende woorden voor de initiatiefnemers en nodigde alle Wierdenaren uit gebruik te maken van drie nieuwe voorzieningen.
Allereerst werd er een hondenspeelplek officieel geopend.

Vervolgens kreeg Gijs de sleutel overhandigd van een gereedschapscontainer. De Alliantie en de gemeente stellen een container met gereedschap beschikbaar voor vrijwilligers uit de Wierden om daarmee een bijdrage te leveren aan het onderhoud van hun woonomgeving. Gijs gaat de container beheren. Ton was er voor een klein cadeautje. Als ervaringsdeskundige wenst hij de vrijwilligers veel succes toe. De EZH zal met plezier de ervaringen in de Hoekwierde opgedaan delen met de partners in de overige Wierden. Ton constateerde dat je niet kunt werken zonder brandstof en hij overhandigde een cadeau namens de EZH. Enkele brandstofcans en een lekbak.

Tot slot was daar de officiële opening van een ruiltuin. Dit is een tuintje waar je planten naar toe kunt brengen en zo gewenst kunt ruilen voor andere. Een bijzondere sociale vorm van hergebruik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén