www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Zelfbeheer

EZH weekjournaal

 • Absoluut hoogtepunt deze week was het afsluitende buurtfeest voor alle vrijwilligers. Jammer dat ongeveer 20 actieve vrijwilligers niet in de gelegenheid waren deel uit te maken van een geslaagd samenzijn op het grote veld. Wij hebben jullie gemist!
 • Dinsdag stonden Jos en Kees om 9 uur bij de container. Teleurgesteld keerden zij huiswaarts. De maaier is in de revisie. Wijkknutselaars Bram en Ton hebben middag en avond besteed aan de revisie en Bram kon niet wachten op een testronde.
 • Die ronde kwam op dinsdag en hij was zo tevreden met de machine dat hij gelijk maar de gehele wijk heeft gemaaid. Op woensdag kwam ook onze nieuwe materiaalleverancier op bezoek. Bram heeft met hem een rondje door de wijk gemaakt.
 • De wals voor de jdb baan is weer teruggebracht. Tennisvereniging de Gouwen, dank voor het lenen.
 • Dinsdag heeft de gemeente het grote veld geprikt. De tijd zal leren of dit een positief effect gaat hebben. De geleerden hebben zo hun twijfels.

Wensen week 28
Met de regen van zondag de 8e zal het gras weer een groei-impuls krijgen. Dus maaien en schoffelen is onvermijdelijk.
Vrijdag is er een evaluatiebespreking met enkele gemeentelijke vertegenwoordigers.

Groet,

Paul Weber

 1. Dick en Tiny Groenewegen

  Vandaag weer de Rode Loper naar de Hoekwierde opgeknapt.
  Gaarne volgende keer met de Braamsluipers de vele keien weghalen die er in de aarde zitten. Zelfs mijn schoffel komt er nog amper doorheen.
  Twee kruiwagens en twee uur handwerk en de meeste keien zijn dan opgeruimd, wel handschoenen meenemen. Even in overleg want wij zijn nogal druk, dus weer geen borrel bij onze vriendinnen morgenavond. Wij hebben nu nog 3 avonden tegoed keer 5 borrels keer 2 personen!!!!!
  Tot mijn grote vreugde zit de prullenbak ook weer half vol emballage van allerlei drink-ontbijtjes vanuit de Velden. Kinderen van De Velden, HULDE daarvoor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén