www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Zelfbeheer

EZH vakantieweek 31

EZH vakantieweek 31.

Vakantie; maar niet voor Lappie en Kees.
Dinsdag gaat Kees met de brander weer ongewenst onkruid in de verharding te lijf.
Woensdag is een droge dag en Lappie gaat op de maaier. En om 2000 uur is hij nog bezig. Laatst had ik het over een supermaaironde van Erik. Ik kan u vertellen; Lappie kan er ook wat van. Hij gooit hoge ogen in de Olympische Ranomi maai bokaal. En hij staat niet toe dat er een sprietje gras naast het gazon komt te liggen. Dus na het maaien loopt hij alles na met de blad-, in dit geval de gemaaid gras blazer.
Voor het watergeven van de hanging baskets die er gaan komen heeft Lap een speciale rugspuit ontwikkeld. De omliggende wierden hebben daar ook wel oog voor. Die krijgen onze spuit even op proef.
Zaterdag geven Kees en Lap de maaier een grote schoonmaakbeurt. Ook dat hoort erbij. Onderkant maaidek schoonkrabben, alles weer oliën en de tank afvullen zoadat de volgende ploeg direct aan de slag kan. En niet te vergeten het logboek bijwerken. Na deze topweek gaat Lap even zelf in de revisie. Lap, ik wens je een succesvolle ingreep en een snel herstel toe. Wij staan het niet toe dat je lang uit ons straatbeeld bent.
Zelf maai ik in het weekend de paden van het windbos, een echt vakantieklusje.

Wensen week 32.

Het blijft groeizaam weer. Dus een schoffel- en maaironde eind van de week is weer nodig om de Hoekwierde haar tiptop aanzien te laten behouden.

  1. Camelia

    Wat is de Olympische Ranomi maai bokaal?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén