www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Experiment zonne energie bij ons in de buurt? . Informatie bijeenkomst op woensdag 24 juni van 19.30-21.00 uur in de woonkamer van de woongroep in de Hoekwierde nr 82.

 

 

Beste  inwoners van de Hoekwierde en het Krachtveld met en zonder zonnepanelen!

 

Wij (Paul Weber, actieve zelfbeheerder, Anke Delfos werkzaam bij de gemeente Almere en Luuk Wiehink, oprichter Wijkie) nodigen je uit om deel te nemen aan een nieuw project in onze buurt. Wijkie | We Delen Energie. Om groene stroom van je buren in Hoekwierde en het Krachtveld te gebruiken of met je buren te delen!

Onze buurt is speciaal uitgekozen om dit project te starten. We kiezen voor onze buurt omdat de Hoekwierde eo in het verleden al vaker voorloper is geweest in het uitdenken van (groene) mogelijkheden in verhouding tussen bewoner, bewonersgroep en overheid.

Meedoen met Wijkie is kosteloos en je kunt gewoon meedoen met je huidige energieleverancier: Zo delen we de energie! Deel je mee?

We informeren je graag op woensdag 24 juni van 19.30-21.00 uur in de woonkamer van de woongroep in de Hoekwierde nr 82.

Voor de bijeenkomst willen we rekening houden met de Corona-afspraken. Wil je je daarom aanmelden bij Paul Weber (via weberlaurent@kpnmail.nl).

We verwachten dat ca. 30 mensen de bijeenkomst kunnen bijwonen.  Bij veel aanmeldingen, uiteraard heel fijn, willen we kijken naar aanvullende mogelijkheden.

Hopelijk tot dan!

Bijgaand de flyer van Wijkie. Nieuwsgierig geworden? ; bezoek voor meer informatie de websites;

www.wijkie.com

www.almeregeeftenergie.nl

Hopelijk tot de 24ste! Groeten,

Paul, Anke en Luuk

 

 1. Wim Meester

  Hallo Paul.

  Door gewijzigde omstandigheden kan ik a.s. woensdag niet bij de voorlichtingsavond aanwezig zijn, maar blijf ik het wel volgen.

  Vr. Gr. Wim Meester

 2. Chris knoop

  Hallo Paul,

  Ik wil woensdagavond aansluiten,

  Chris knoop

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén