www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

De Huyskweker, voor uw tuin of omgeving

Welkom bij de Huyskweker Almere

Nadat wij EZH besloten hebben om de Hanging Baskets zelf te maken hebben wij contact gezocht met de Huyskweker om te vragen naar informatie omtrent de mogelijkheden, onderhoud en diverse beplantingen. Daar heeft hij ons goed in geholpen en de tijd voor genomen.
Omdat hij normaal alles levert en plaatst, dus beugels en planten en onderhoud, hadden wij in dit geval, buiten het ophangsysteem 60 lege plantenbakken nodig en die heeft hij tegen een goede prijs ons geleverd en ook nog afgeleverd bij onze container.Wat wij gezien hebben aan bloemen en planten in zijn bedrijf is van grote kwaliteit bij een juiste prijs. Het is de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen voor huis en tuin. Hieronder verdere informatie van de Huyskweker zelf.

De Huyskweker Almere. Hét adres voor zomerbloeiers voor Almere en omstreken. Wij telen vele soorten zomerbloeiers die speciaal geselecteerd en op gekweekt zijn voor een uitbundige bloei bij u in de tuin. Samen met onze kwekerspotgrond, speciale meststof, slimme plantenbakken is dit een garantie voor een optimale bloei in de zomer, vaak tot aan de 1e vorst in het najaar.

VIOLEN
Voor komend voorjaar hebben wij diverse kleuren winterharde winterviolen. Wij hebben zowel de grootbloemige als ook de kleinbloemige bosviolen in een 9 cm pot beschikbaar.
Dit jaar hebben we ook een nieuw type viool. Dit is de hangviool, die heel goed geschikt is om in een hangpot of hangbak te zetten.
Zo kunt u jaarrond genieten van onze Optimaxx hangpotten. Ook hierbij geldt onze omruilservice. U levert uw schoongemaakte hangpot compleet en heel in en wij geven u € 4,- korting op een nieuwe ingeplante hangpot. Deze hangviolen zijn ook beschikbaar in een 12 cm pot, dus kunt u ze ook inplanten in uw eigen bakken.De voorjaarsviolen verkoop begint maart 2013.

ZOMERBLOEIERS
De eenjarige zomerbloeiers of perkplanten van Huyskweker haalt u er zo uit. U herkent ze aan de goed vertakte plant en de dichte bloei. Ook kenmerkt Huyskweker zich door een zeer uitgebreid sortiment (ongeveer 150 soorten). De volgende soorten kunnen wij oa. leveren

  • Geranium staanders en hangers in meer dan 30 kleuren
  • Surfinia (petunia) in meer dan 25 variëteiten
  • Callibrachoa (mini hang petunia) in 10 kleuren
  • Lobelia in verschillende kleuren
  • Verbena’s in 10 soorten
  • Begonia’s in verschillende kleuren
  • Scavola wit, blauw en geel
  • Bacopa’s in verschillende kleuren
  • diverse groen-/bontbladige soorten als ipomea, nepheta en dichondra enz.
  • en nog heel veel diverse andere soorten zomerbloeiers/perkgoed 
Zo hebben we altijd wel wat voor u.
E. Heimansweg 81331 AP Almere

Telefoon: 036 – 53 28 136

Mobiel: 06-31 91 28 68

//www.huyskwekeralmere.nl

E-mail: info@huyskwekeralmere.nl

VIOLEN

coolwavehangpot tn

ZOMERBLOEIERS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén