www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Zelfbeheer

De Hoekwierde gaat schoon de winter in!

Na twee uiterst succesvolle buurt aktiedagen kan gezegd worden dat de doelstelling gehaald is. De Hoekwierde gaat schoon de winter in!

Dat is te danken aan de support van de firma Boogaart, de Rabobank, de gemeente en de SEV. Maar vooral door meer dan 60 buren die met elkaar een nog niet eerder vertoonde inzet in hun woonomgeving hebben geleverd. Met een geweldig resultaat!

Wij kijken uit naar de volgende buurtaktiedag. Dat zal een plantfeestdag worden.
De winterstop zal verder gebruikt worden voor het verbouwen en inrichten van de containers. Tot dusver is Hans L. de enige klusser die zich hier aan wil wagen. Hij doet de klus niet alleen. Dus alle Bob de Bouwers, meld je aan.

Het bestuur komt binnenkort bij elkaar. Het verslag zal op de site worden geplaatst.

Volgende week woensdag is er een kraan in de wijk actief. Die kraan helpt bij het realiseren van het groenidee. Voor nadere informatie hierover kun je terecht bij Greet, Marion , Hans L en mij.

Ook wil ik graag onderstaand bericht van mevrouw Steunenberg met jullie delen:

Geachte familie Weber en alle buurtgenoten,

Dank voor onderstaand bericht en de positieve insteek die u met z’n allen hebt genomen om de doelstelling te behalen. Prachtig resultaat waar ik blij van word.

Met vriendelijke groet,

Berdien Steunenberg
Wethouder Beheer, Leefomgeving en cultuur gemeente Almere

Tot slot aandacht voor de algemene informatieavond over de afronding van het groot onderhoud. De datum zal binnenkort worden vastgesteld. De afronding zal het thema zijn van de volgende nieuwsbrief.

Dankbare groet,

Paul Weber

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén