www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Centraal grasveld

De definitieve invulling van het centrale grasveld

Gisteren hebben de bewoners die rondom het centrale grasveld wonen een brief van de gemeente Almere ontvangen. Deze brief gaat over de invulling van het centrale grasveld.

Het veld heeft zijn oorspronkelijke bestemming van trapveld weer terug gekregen. Deze week zijn er vier doelpalen (zonder doellatten?) geplaatst en een hekwerk. Ook zijn er vijf nieuwe bomen geplant.

In de brief worden drie keuzeopties geboden voor een zitelement. Dit is niet comform afspraak die destijds door de ambtenaar speelvoorzieningen met ons is gemaakt. Het eerder verwijderde klimrek zou worden vervangen door een gelijkwaardig exemplaar. Er zou eenduidig materiaal worden gekozen, het liefst alles van hout.

U kunt hier de pdf’s downloaden van de brief en het antwoordformulier:
Invulling grasveld maart 2011
Antwoordformulier maart 2011

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over deze invulling. Graag uw reactie!

  1. Decia Wijbrandts

    Ik heb het keuzeformulier teruggestuurd en géén van de mogelijkheden aangekruist. Daarbij een brief gestuurd met de mededeling dat dit niet de afspraak was die destijds met ons is gemaakt. Wij hebben geen behoefte aan een zitelement.

  2. Alfred

    Inderdaad er is tussen de gemeente en een vertegenwoordiging van diverse bewoners uit de buurt afgesproken dat er een speel/klimrek zou worden teruggeplaatst (er stond er immers al een) en dat de plek in overleg met bewoners zou worden bepaald, omdat het vorige speelrek voor het raam van Hoekwierde 45/46 stond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén