www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Zelfbeheer

Burgemeester en 4 wethouders zijn op verzoek van Ed Anker te gast in de Hoekwierde.

Afbeelding 180klein

 

Afbeelding 179klein

    Na afloop van het bezoek van burgemeester en een aantal wethouders staan Camelia, Rob en Ine met bloemetjes in hun handen. Even daarvoor stelde wethouder Ed Anker in zijn dankwoord;“ Ik geef jullie een bloemetje als dank voor de gastvrijheid die wij hebben genoten . Dank aan alle EZH deelnemers voor het inspirerende verhaal. Wij hebben  hardop kunnen nadenken hoe wij als bestuur en ambtelijke organisatie het beste kunnen omgaan met ideeën en initiatieven van bewoners die zelf iets willen gaan doen  in hun woonomgeving. De Hoekwierde vormde een prima bron van inspiratie”.

Afbeelding 162klein

Afbeelding 164kleinHet programma kende dezelfde ingrediënten als vorige week tijdens het werkbezoek van de gasten uit Oss. Welkomstwoord van Ed, welkomstwoord van Ton en een toelichting over de huidige EZH situatie.

Afbeelding 168klein

 Afbeelding 171kleinAfbeelding 173kleinAfbeelding 175kleinEen illustratieve wandeling door de wijk en een nagesprek voor de grote lijn. Joop, een van de verantwoordelijke ambtenaren informeerde het college over de wereld achter het onderhoud van de stad.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén