www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Zelfbeheer

Bijzondere sponsoring in de Leemwierde door Ooms Construction

Ooms Constuction, actief in de regio als infraspecialist, waardeert de bijzondere zelfbeheer initiatieven in de Wierden. Ooms Construction stelt een een groene keet (of unit) ter beschikking, die gebruikt kan worden als opslagruimte.

Container 020klein

Ooms Construction is ervan overtuigd dat ‘vergroening’ en duurzaamheid noodzakelijk zijn voor de continuïteit van zijn onderneming en maakt daarbij gebruik van innovaties of oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. Particuliere initiatieven zoals die van EZH zijn niet alledaags en dragen positief bij aan een duurzame samenleving. Een doel die uitstekend past bij de visie en missie van Ooms. Ooms Construction is sinds 2012 onderdeel van Strukton Civiel.

EZH 2013 05 Container Leemwierde (1)klein

Afbeelding 116klein

Afbeelding 117klein

Op vrijdag 17 mei plaatst Ooms gratis en voor niks een grote container t.b.v. het zelfbeheer in de Wierden. Om 09.00 uur wordt de sleutel overhandigd aan Gijs. Even later feliciteren enkele Hoekwierders Gijs c.s. met dit geweldige cadeau. Een geweldig onderkomen voor gereedschap en de maaier.

Beste mensen van Ooms, de Wierdenaren danken jullie hartelijk voor deze mooie geste. Een gebaar waar wij allen een stukje rijker van zijn geworden.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén