www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Natuur, Vogels

De ijsvogels

De ijsvogels (paartje) komen de laatste tijd weer regelmatig over de sloot langsvliegen. Ze zijn super enthousiast dat er weer zo’n leuk ijsvogelwandje is gemaakt.
Vorige keer wilde ik ze fotograferen maar liet ik voortijds mijn camera te water. Heb gelukkig van een zeer bevriende buurman exact dezelfde camera mogen overnemen. Was daarmee zo blij als blik (rare uitdrukking eigenlijk) en kan dus zonder gehannes gewoon weer onverdroten voort met fotograferen.
Nu heb ik het mannetje vanmorgen vroeg op de foto gekregen.

DSC01537cDSC01542cdDSC01545cd

Laatst heb ik een foto geplaatst van de vuurgoudhaan in mijn tuin. Daar ik het kleinste europese vogeltje niet had uitvergroot was het meer een “zoek de verschillen fotootje” geworden. Kijken of het beestje nu beter uit de verf komt.

vuurgoudhaan-1392c

Groetjes,

Marion

  1. Johan

    Marion, wat een schitterende foto’s. Hoe krijg je het voor elkaar.

  2. peter van den bemt

    Gaaf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén