www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Centraal grasveld

Invulling centraal grasveld, uitslag enquête

Vandaag hebben de bewoners rondom het centrale grasveld een brief van de gemeente Almere ontvangen. Hierin kunt u de uitslag lezen van de enquête die in maart door de bewoners is ontvangen.

Uit de enquête blijkt dat 9 omwonenden, waarvan er 5 direct aan het grasveld wonen, een keuze hebben gemaakt uit de drie voorstellen. Echter hebben 16 direct omwonenden aangegeven alleen het huidige trapveldje te willen. Een bank of verdere invulling van het grasveld is niet gewenst.

De gemeente heeft daarom besloten af te zien van verdere inrichting van het grasveld. Inmiddels zijn de doelen en het hekwerk geplaatst. De beplanting (hedera) aan de buitenkant van het hekwerk zal nog geplant worden.

Klik hier om de brief te downloaden als pdf.

  1. Alfred

    Sinds wanneer is de (NIMBY) mening van slechts 9 omwonenden bepalend voor de hele wijk/buurt. Voorzieningen worden geplaatst op grond van demografische gegevens. In deze wijk leven ook kinderen!
    Voor het algemeen belang moet deze voorziening er gewoon komen!

  2. Maria

    Ik ben het helemaal met Alfred eens, belachelijk dat alleen de direct omwonenden van het veld stemrecht hebben gekregen, terwijl wij van “CW de Wierden” er pal naast wonen. Ik vind dat wij ook de enquete in de bus hadden moeten krijgen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén