www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

De Wierden bestaat 30 jaar

De Wierden bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren.
Er zijn in de komende maanden activiteiten voor jong en oud. Zie het programma!

Voor de eerste activiteit, het Springkussenfestival zoeken we vrijwilligers die anderhalf uur toezicht willen houden bij een springkussen. Geef je op via deze site of mail naar wierdendok@gmail.com.

Het programma:

 • Woensdag 26 september
  Springkussenfestival. Een waar speelparadijs voor kinderen van 4 -12 jaar op het grote veld aan de dijk in de Kimwierde. Op 20 springkussens kunnen kinderen zich een hele middag uitleven. Kinderen van 4 tot 6 jaar onder begeleiding van een volwassene. De toegang is vrij en ouders zijn ook van harte welkom. Tijd: 14.00-17.00 uur.
 • Zondag 14 oktober
  Wandelen langs de ‘kunstwandelroute’ onder leiding van een gids die u van alles over de bijzondere kunstwerken zal vertellen. Tijd: 14.00-16.00 uur. Inschrijven is mogelijk via 30jaardewierden@gmail.com. Deelname is vrij. Start en finish is bij het Wierdendok. Na afloop kunt u hier nog van een gratis consumptie genieten en napraten.
 • Woensdag 31 oktober
  Halloween! Een lampionoptocht voor jong en oud langs een verlichte route. Start is om 17.00 uur bij het Wierdendok. De route eindigt hier om 19.00 uur. Deelname is gratis.
 • Vrijdag 2 november
  Deze middag kunt u samen met andere (oud-)Wierdenaren herinneringen ophalen. In het Wierdendok is een open inloopmiddag waarbij oude filmpjes en foto’s van de wijk te bewonderen zijn. Tijd: vrije inloop tussen 14.00-17.00 uur.
 • Zaterdag 10 en zondag 11 november
  Wierdenfestival met muziek en theater. Op zaterdagavond bent u om 19.00 uur en op zondagmiddag om 14.00 uur welkom in het Wierdendok. Vanaf daar kunt u vertrekken naar verschillende locaties in de wijk voor de theater- en muziekvoorstellingen. Elke voorstelling duurt ongeveer 20 minuten, zodat u kunt genieten van drie optredens op zowel de zaterdagavond als de zondagmiddag. Toegang is vrij. Inschrijven is mogelijk via 30jaardewierden@gmail.com

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Houd www.facebook.com/dewierden in de gaten voor het meest actuele programma.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén