www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Wijkwerkochtend, Windbos, Zelfbeheer

Stobbenfrees en zoete uiensoep

De stobben bij de nummers 1-5 zijn weg, de open plekken in het Windbos zijn gemaaid, de grachtoever is uitgemaaid, een stukje weg is onkruidvrij, Antons border onkruidvrij en de haag rond de volkstuinen is weer tip top.

Arjen in de weer met de stobbenfrees en Anton dicht de gaten.

Henk (debuut onkruidborstel) en Yvonne (voor de morele support), Nienke (al een week niet gerookt, goed zo, Nienk), Trees (debuut), Rene ( jet lag), Karin (kampioen haagwinde trekker), Ad (debuut bosmaaier) en Ans (debuut harker) , Ton en Anneke, Bram (net hersteld van een op hol geslagen maaier) en Margreet, Lappie en Bert, Arjen (debuut stobbenfrezen; blaren op de handen!), Ine (pas op anders krijg je een opbrander) en ik zijn trots op het resultaat van de 4e Hoekwierde werkochtend. En wij zijn trots op de supercatering van Elise en Rob. Zoete ui- en amandelsoep. Dat verzin je niet. Dat recept komt dan ook uit de soepbijbel. Ja Margeet, er zijn meerdere Hoekwierders die wondersoepjes kunnen maken.

Gastvrijheid bij gastheer Rob en gastvrouw Elise
In het eerste uur ondergaan wij een korte onderbreking door een plotse moesson aanval. Velen weten een droge schuilplek te vinden.

Trees, Nienke en Lappie op de vlucht voor moessonaanval.

Van een van onze rockers krijg ik tijdens deze extra pauze een verslag van het zandconcert vorige week. Er was daar een optreden van “junk”, een man in delfsblauw. Daar had ik dus nog nooit van gehoord. De Windbossers “schuilen” onder een boom en lopen aan het eind van de ochtend nog met een natte trui rond.

Na afloop laat Rob nog enkele foto’s zien van de Hoekwierde voor het EZH tijdperk. Voldoende motivatie om nog lang door te gaan! Bedankt allemaal, tot de volgende maand; 29 september. Zet maar in je agenda.

Pas op; de strijd is niet zonder gevaar.

  1. Wil Neering

    Geweldig wat jullie allemaal doen en het gras ziet er in de hele Hoekwierde weer uit om door een ringetje te halen. Mijn complimenten voor alle vrijwilligers.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén