www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Perspectief volle  infoavond over optimalisering  zonne energie gebruik in onze buurt. 24 juni 2020.

 

Het is best warm tijdens de informatieavond over het mogelijk volgend jaar gaan delen van zonne-energie.

In een bijzonder fraaie 1.5 meter setting geeft Anke

(  project manager energie bij de  gemeente Almere) algemene informatie en vervolgens zorgt Luuk

( oprichter EARN-E) voor meer concrete informatie aan de 20 geïnteresseerden die zijn gekomen.

Het wordt snel duidelijk dat zonne energie delen dit jaar nog niet aan de orde is. Wil dit slagen dan is eerst inzicht in ons energie verbruik en zonne-energie productie noodzakelijk. Mbv een “dingetje “ dat je in je domme slimme meter stopt kun je inzicht krijgen in je energie verbruik. Dat dingetje, EARN-E ,  krijgen wij gratis omdat wij deelnemen aan een pilot( experiment). Met EARN-e kun je spelen en kijken waar en hoe je kunt besparen op energie. Bart is een van de enthousiastelingen die zich als eerst inschrijft.

Aan het eind van de avond zijn er 17 inschrijvingen. Voor een succesvolle pilot zijn zoveel mogelijke inschrijvingen en deelnemers nodig. Dus hoort zegt het voort. Bas Lacroix ( 0644740460) , Krachtveld 37, bas.lacroix@kpnmail.nl is bereid je te helpen ingeval je moeite hebt met je dingetje en met beantwoording van je technische vragen.

Ergens in september of oktober is er een vervolg bijeenkomst om de eerste resultaten te delen.

Je kunt je inschrijven op www.earn-e.com/almere en de EARN-E bij mij  ophalen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén