www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Wat heeft Noëlle Hamoen met African Impact

 

Tijdens het Midzomerfeest op 29 juni 2019  zal Noëlle Hamoen van nummer 95 op het grote veld staan om geld in te zamelen voor een goed doel. Noëlle heeft van februari tot maart in Zuid-Afrika gezeten bij een organisatie genaamd: African Impact.

African Impact doet meerdere projecten, waaronder het fotografie project waar zij is geweest. Ook doen ze veel voor de gemeenschap daar en zijn ze momenteel bezig met het bouwen van een wijkgemeenschap in Zambia. Dit is voor jonge meisjes en vrouwen die door African Impact veel leren over veiligheid, gezondheid en de noodzaak van goede educatie. Dit is erg belangrijk, aangezien vrouwen daar vaak nog steeds geen educatie mogen volgen en hierdoor vaak erg onwetend zijn. Er wordt nu een wijkcentrum gebouwd zodat de onderwerpen in een veilige plek kunnen worden besproken. De mensen die vrijwilligers werk doen voor African Impact gaan hier zelf elke week naar toe om samen met het leidinggevende personeel te helpen met les geven en met het bouwen van de wijkgemeenschap.

Noëlle zal hier staan met haar foto’s die ze daar heeft gemaakt met informatie over het project en ook lekkere hapjes. Ook met een open koffer voor Engelse kinderboeken, kleurpotloden, schriften om in te schrijven en alles wat een jong kind nodig heeft voor op school. Mocht u nog zoiets hebben en er graag van af willen, kunt dit doneren. Dit zal zij meenemen in een tweede koffer naar Afrika. Al het geld dat wordt opgehaald zal naar African Impact gaan als een donatie. Er zal ook kunnen worden gepind voor de geïnteresseerde.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén