www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Project Huisbezoeken in De Wierden

De gemeente Almere merkt dat bewoners in Almere niet altijd op de hoogte zijn van (financiële) regelingen, hulp bij administratie, voorzieningen en activiteiten in de wijk en heeft dit project 6 jaar geleden in het leven geroepen. Het doel van dit project is bewoners preventief te informeren, zodat bewoners horen over veelvoorkomende regelingen waar ze hun voordeel mee kunnen doen, en ze tevens globaal weten wat het wijkteam doet, kennis hebben van het buurthuis en er ruimte is voor andere relevante vragen. Indien bewoners dit willen kunnen zij bemiddeld worden naar het wijkteam of een andere instantie.

Het project Huisbezoeken loopt tot en met oktober in De Wierden. Dit project vindt plaats in opdracht van de gemeente Almere. In dit project gaan getrainde vrijwilligers van de VMCA (vrijwilligers- en mantelzorgcentrale Almere) bij een groot deel van de bewoners in de Wierden huis-aan-huis langs om hen te informeren over dit project.

Flyer Huisbezoeken de Wierden

Neem bij vragen of opmerkingen vooral contact op.

Met vriendelijke groet,

Justine Netjes

J.Netjes@vmca.nl

Coördinator huisbezoeken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén