www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Open dag volkstuinpark Water-Land.

 

 

Jos; “De open tuindag is zondag 9 juni van 13.00h tot 17.00h en ik zorg voor een persoonlijke rondleiding in het park dat is aangelegd in een Engelse landschapsstijl. Er is een mooie vlindertuin in volle bloei. Afhankelijk van de grootte van jullie groep maken we ter plekke een plan voor de dag. Als je je van te voren bij mij opgeeft dan weet ik waar ik aan toe ben.

Het adres is nog steeds Meentweg 2 en ik zorg dat ik mijn mobiel bij me draag (heel uitzonderlijk) (0643934094) .Als je met de auto gaat dan moet je via de waterlandseweg en door Overgooi.

Er is een informatie markt over natuur en cultuur. Stands van IVN, Groei en Bloei, Almere meets water, Suburbia, bilzekruid en er worden gedichten voor gedragen door de Almeerse dichtersgroep Aldichter. De gemeente Almere komt plannen voor de Floriade toelichten met een videopresentatie “

 

  1. Jos Kramer

    Van tevoren opgeven bij mij is niet nodig. Ik ben vanaf 13.00h die dag aanwezig bij de kantine, de plek waar alle informatie te verkrijgen is, om dan een plan te maken voor de rest van de dag, afhankelijk van jullie opkomst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén