De WWO van 24 november 2018 is een groot succes. De 33 deelnemers weten zich te wapenen tegen de waterkou door snoeihard te zagen, schroeven rillen, maaien , ruimen en te harken. De beloning door Rob en Ursel is warm en welkom.

Bij de start zie je dat er veel bij te praten is.

Na het verwelkomen van onze jonge Winnetoe zijn er op 6 fronten activiteiten. “Waterkoud?”. “Aan mijn hoela. Warm zweetwater op de rug zul je bedoelen”.;

  • Regien en Mike ronden het werk af aan de weg over de kwelbeek. Zij kiezen voor een organische afronding ipv een formele. Voor de start is het eerst planken vissen.
  • Carol en Jos zijn bezig met het schonen van de gespitte grond bij het toekomstige krachtbossie
  • Teun, Wouter, Bram en ik, logistiek ondersteund door Lap en Fred maaien, harken en ruimen de bijzondere kruidenvakken langs de gracht.
  • De eksters Marlies en Trees zijn op zoek naar fel gekleurd en glinsterend materiaal voor de kerstTrees. Je kunt je voor deelname nog opgeven bij Trees.
  • De randen , boomgaard en boulevard van de woongroep wordt door een grote schare deelnemers geschoond. Ik zie AM, Ine, Els, Leida, Nanette, Marrie, Winnifred, Geert en Eelco, Ton verzorgt het zaagwerk. Ook hier is het duo Lap en Fred onmisbaar voor de afvoer
  • Op “de plek” is ook een grote groep ( Paula, Karin, Marlies, Margreet, Trees, Andre, Johan, Jos, René, Rudy, Arjen en Ruud ) bezig met het wegzagen van een bossie ten faveure van de ril in een ander bossie. Je kunt wel zien wie hier de baas is. “Hekking” Jos assisteert. De rilmeester ziet dat het goed is. Door de inzet van de takken file krijgt de nieuwe ril  een zodanige allure dat de kunstwacht een melding gaat krijgen. Er is sprake van ware rilkunst. Tevens besluit de groep het bronbossie niet in zijn geheel op te ruimen. Een markant boom/landschapselement blijft gespaard. “Dat vinden wij mooi zo”, luidt de toelichting door André.

Tot slot zaagt Ton houtjes voor in de kachel, maait Rudy de open plek in het wilgenbos en maai ik een deel van de open plek in het populierenbos.

Een bijzonder tafereel tijdens de pauze van koffie Rob. In zijn rol van tuitjestoezichthouder fouilleert hij een ieder op het bezit van een tuitje. De mannen worden daarbij direct gescheiden van de vrouwen. De mannen worden voor een tweede keer door me too Rob betast. En ja hoor, twee tuitjes vormen de oogst van deze zaterdag. Voorts is er aandacht voor de 574.16 van het RABOBank clubkas campagne.

De snert en groentesoep met roggebrood met spek van Ursel na afloop vormen een welkome traktatie en afsluiting van deze geslaagde WWO.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C