Al om 900 uur vertrekt de Bea sectie om planken te gaan wippen. Net voor het uitserveren van de soep van Ursel zijn Bram en T&T terug om de oogst te lossen. Voor de start zijn er op nog meer fronten al activiteiten. Elly snoeit bij de boog en Alfred en Diana zitten al in de BZN. Na de plenaire start zijn er meerdere fronten;

Een ril en plankier ploeg , Arjen Mike, Johan, Jos, Lap, André en ik gaan naar “de plek” om het wilgenbosje te dunnen en om een fraaie “plek” ril te maken.

In twee etappes gaan er vier plankieren stukje bij stukje richting de bestemde plaats.

De SMan doet op bijzondere wijze veldonderzoek .” Johan , wat doe je? “ “Ik zoek naar geschikte wilgen plant plekken”

De BZN ploeg wordt uitgebreid met Margreet, Winnifred en Karin.

Greet en Hester doen iets bij de beek.

Rudy ontspijkert. En Marlies werkt ook nog in de bosborder. Ine en Nicolette zij er voor de morele ondersteuning en kijken met een schuin oog naar Kiki.

Marlies, Trees, Margreet en Greet verzamelen zaad van heelblaadjes en heemst . Later wordt de oogst uitgestrooid nabij de beek ,de wadi en de plek”.

Koffie van Rob

waarbij tekst en uitleg over “de plek “inrichtingsplan.

De foto’s zijn van Lap, Martin ( nog in te voegen) en Arjen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C