Wat een top WWO. Wat een mooi weer. Wat een gezelligheid, wat een goede opkomst en wat is er veel werk verzet.

Waar te beginnen? Bij het begin, bij de vroege starters dan maar. Thom en Elly zijn aan het schoffelen

evenals Lauren, Diana en Alfred.

Dat zien Bram , Lap en ik als wij gereedschap gaan halen.

Bij de officiële aftrap van de WWO is er een verrassend geurig geschenk van Annet .

Speciaal voor muf ruikende mannetjes is de toelichting. Voor onder de oksels.

Leuk is de deelname vandaag van de jeugd ,die de toekomst hebben. Lauren, Tim en Daan, bedankt!.

Er zijn 8 werk fronten waar de 36 deelnemers van vandaag zich met ziel en zaligheid inzetten en vermaken.

  • Transport van planken naar de weg over de kwelbeek door Lap, Regien en Johan, de planken worden tijdelijk op het eiland opgeslagen.Gisteren zijn Regien en Mike gestart met het vervangen van kunststof voor hardhout.

  • Schonen van balken bij de plek door Paula, Rudy, Regien en Lap en Ton.

  • Planten nieuwe wilgen door Johan , het salix mannetje  en Regien , het melk meisje.

pret met Joop de dregger

bij het bankje.

  • Schonen KWAM door Rob.
  • Maken speciaal gereedschap voor het schonen van juthout door WW, Thom en Ton
  • Afvoer van groenafval naar de korf door Bram en Lap
  • Borders moestuin en moestuinhaag , BZN, Y&H , triple A en rozenborder, Elly en Thom, Simon, kantenstekers Yvonne en Henk, Diana, Alfred, Bram, Margreet, Leida, Els, Nike

  • Riet maaien en harken op de plek. Nanette, Els, Ine, Loraine, Trees, Winnifred, Greet, Hester, Ad en ik starten met truien aan aan de  titanen afval race. Velen haken bezweet af. het lijkt wel strippoker hier. Twee noeste werkers halen de eindstreep. Wie zijn deze oersterke laatste der Mohikanen?

De catering is optimaal verzorgd door Camelia en Elise en Rob.

eet smakelijk Rudy.

En Arjen maakt al die mooie foto’s.

Het enige smetje op deze stralende dag is de confrontatie met een eigenaar van een paar loslopende honden die zeer agressief reageert als hij daar op aangesproken wordt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C