Maandag

Regien, Elly, Bram en Thom knippen de moestuinhaag weer fraai in model. Het wonder van de bosborder bloeit in volle glorie.

Dinsdag

Die druiven van het sjato. Jaloersmakend!

Een nieuw plantje. Wie weet wat het is.

Volley en jdb avond.

Woensdag

HB ronde door Rob en Bram. Frank is blij dat er weer bij de beek gemaaid kan worden.

J&J mijmeren bij de beek. “Dat er nog waterbeestjes zijn met zoveel vissen in het water” , mijmert J.

Ik ben meer van de plantjes, heb je die gezien?”, reageert J.

Donderdag

Thom knipt aan de moestuinhaag. De kwelbeek is diverse planten rijker. Waaronder darmera palmata.

Joop is de gehele dag bezig in zijn blote voeten domein.

En Greet zorgt voor een zeer grondige snoeibeurt van de dijk.

Top opkomst en deelname aan de braamsluiperij. Yvonne is actief in haar border en de overige deelnemers nemen deel aan de opening van het riet snij seizoen bij de beek. Greet, Hester, Marlies, Anita, Corrine, Ine, diep kwelduiker Mike, Joop, Johan, ambachtelijk seizer Ruud en ik als de machinale seizer zijn de deelnemers.

Tig kruiwagens riet gaan naar een nieuwe hoop.

Diep kwelduiker Mike geeft een demonstratie.

Tot slot verzamelen onder de til en dan naar het vuur.

Bij het vuur passeren de dierenwinkel van Jiskefet, de lach van Tommy Cooper en het konijn en de ridder van Monty Python. Greet zingt uit volle borst “a natural woman” en wij spelen de rietdeuren act van het theater van de lach.

Vrijdag

Riet snijden is verslavend. Zo blijkt vandaag als  Greet, Regien, Marlies, Corrine, Ruud en Mike bij de dijk een wedstrijdje riet snijden spelen. In twee dagen tijd is het aanzien van de beek nabij de til volledig van aanzicht veranderd.

Zaterdag

Johan zorgt voor een zwerfvuil en afvalbak leeg ronde. Ad harkt bij “de plek” en ik plant en zaai bij de wadi en de beek.

Volgende week zaterdag 25 augustus is er de tweede vakantie WWO. Veel werk . Na de regen zit de groei er weer in . Border, beek, wadi, bosrand en “de plek”. Er is werk  genoeg. Is er iemand die voor de soep wil zorgen? . Broodje mag en kan ook. Dat is de vorige keer goed bevallen.

Wij hebben enkele sombere dagen achter de rug. het lijkt wel herfst.

 

 

One Response to EZH vakantieweek journaal. Week 33. 13-19 augustus 2018.

  1. regien loggen schreef:

    het plantje is de Boekweit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C