Normaliter is droogte en een zonnetje de norm voor een WWO. Na een hittegolf en extreme droogte zorgen de weergoden voor WWO maatwerk door ons enkele verkoelende druppels te zenden. Jan, Dante  en Ton helpen een handje door 6 m3 ( 3x tanken) toe te voegen aan die schaarse druppels van boven. Als Elly in de rozen zit

en Jan en Ton aan het laden zijn

wachten de deelnemers

op een demonstratie van de brandweermannen. Het enige dat wij bij de start krijgen zijn de druppels van boven. Na de diaspora

richting border,

“ga weg jij!”

 

beek,

bosrand

en wadi

arriveert het duo.

Dante laat alles wat hij in handen heeft vallen en wil als eerst brandweer mannetje spelen.

Na de pauze geeft Ton een explicatie over de aanwinsten van deze week. Twee tanks en een super pomp met toebehoren.

Wij zijn nu gewapend tegen de volgende hittegolf en eventuele droogte aanval. Vrolijk doen wij ons ding onder de verkoelende druppels. Heerlijk , wat een verademing. Er zijn enkele deelnemers die in een traditionele Hollandse reflex schieten en zich beschermen tegen die paar druppels. Haha.

In de pauze vertel ik in het kort wat er met de plek waar niet gebouwd gaat worden gaat gebeuren.

Maandag as begint het werk met het maaien van het gehele gebied. Daarna gaat Jan een kade maken opdat het natuurgedeelte gescheiden wordt van het kinder water speel gedeelte. Het natuur gedeelte, met een of meer paddenpoelen ,wordt ontsloten door knuppelpaden. “Wat zijn dat, knuppelpaden?”, vraagt Trees.  Dat zijn paden die je een droge passage bieden in natte gebieden. Greet kent iemand die ons zal adviseren bij het maken van die paden. Voor de inrichting van het kinder speelgedeelte zullen de kinderen uit de buurt betrokken worden.

Irma en Henny zorgen voor een verassing na afloop.

Zij maken voor de deelnemers een heerlijk broodje, uitgeserveerd met een tintelend watertje.

Al met al de WWO van 28 juli 2018 is  ongewoon gewoon .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C