Yoga workshop Almere Haven, zaterdag 1 sept 2018

‘De kunst van het ont-spannen’

 

Tijdens deze workshop richten we ons op de diepe psoas of, in goed nederlands, de grote lendespier; ook wel de spier van de ziel genoemd. Het is evolutionair gezien één van onze belangrijkste spieren, zou er opeens een beer voor je neus staan dan zorgt hij er voor dat je of weg kunt rennen of aan kunt vallen. Tegenwoordig weten we dat de psoas op dezelfde manier reageert bij zogenaamde mentale of emotionele beren op de weg. Ben je gestrest, dan trekt de psoas zich automatisch samen om snel over te kunnen gaan tot actie. Is de psoas voortdurend gespannen dan raakt hij zijn souplesse kwijt, wordt hij steeds korter en kunnen er klachten ontstaan in de onderrug, de knieën, heupen, het middenrif en zelfs de blaas.

We doen zowel actieve als passieve yoga- ademhalings-en mindfulness oefeningen en maken contact met onze psoas.

We sluiten de workshop af met een heerlijke yoga nidra, de yoga van de droomloze slaap die voor een diepe ontspanning zorgt.  De oefeningen krijg je op papier mee naar huis.

De workshop is geschikt voor een ieder die beter naar zijn lichaam wil leren luisteren. Om mee te doen hoef je zelfs nooit eerder op een yogamat gestaan te hebben. Alle zittende oefeningen kunnen ook op een stoel worden gedaan.

 Locatie: Gemeenschappelijke ruimte van de woongemeenschap, Hoekwierde 84,  1353 PD, Almere Haven

Tijd: 16-19 uur  (De workshop zelf duurt ruim 2 uur, daarna is er soep en een drankje).

Kosten: 25 euro kontant betalen ( 20 euro voor de bewoners van de CW Hoekwierde).

Heb je een yogamat neem die dan mee, kom je met de auto breng dan ook 2 kussens en een dekentje mee.

Aanmelden: stuur vóór 25 augustus een mailtje naar lisanbremmers@gmail.com of sms naar 0046 703588226.

Lisan Bremmers is yoga docente in Zweden. Eind augustus komt zij naar Nederland voor familiebezoek. Ter gelegenheid daarvan geeft zij deze workshop in CW de Wierden waar haar moeder woont. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C