www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen, Bewonerscommissie de Wierden

Kinderkamp BC De Wierden-De Laren

De Bewonerscommissie De Wierden/De Laren organiseert van 26 tot 28 juli een kinderkamp voor kinderen die niet op vakantie kunnen. Er is plaats voor 20 kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Locatie: het sportveld naast de parkeerplaats van AH aan het Meerveldplein. Deelname is gratis. Het begint donderdag om 15.00 uur en duurt tot zaterdag 12.00 uur. Opgave via weijde@tip.nl.
Voor deze activiteit is de commissie nog dringend op zoek naar vrijwilligers voor hulp bij de begeleiding, overdag en ‘s nachts. Als je een dag of dagdeel kunt helpen zijn we al blij. Informatie en aanmelding via weijde@tip.nl.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén