Wij hebben vandaag ons mid volop zomer feest. Werkbare temperaturen( nou ja?) in de ochtend en recreatie temperaturen in de middag en avond. De mussen vallen van het dak.

De WWO kende veel knip ,schoffel ,hark en opruim werk .De moestuinhaag wordt  netjes in profiel gezet door Rudy, Elly en Thom die al om half 8 gestart zijn.

Later sluiten Nicolette, Susan, Ine, Levien, Dante en Paul bij hen aan.

Voor zo een haagje is heel wat materiaal en materieel nodig.

De Hoeksteen wordt geknipt en geschoren door Trees, Ruud en Paul. Tevens inspectie van de  zomer snoei in de Y&H border .

Er wordt geschoffeld in de overige borders door Els, Trees, Nike,  Winnifred,

blootloper Hans zorgt voor de randjes

en Simon.

Nike geeft en krijgt liefde bij de rozen en lavendel.

En waar geknipt wordt dient te worden geruimd. Bij de kwelbeek wordt er gehooid door Ad en Ruud. Lap en Bram zijn de afvoerders . De finale afval afvoer ligt in handen van Dante en Levien.

Op het grote veld wordt de pipo en het RABO springkussen geplaatst en wordt de grote tent opgezet. Bram, Kees, Henk, Thom, Ton, Jan, WW zijn er druk mee. Mike en Johan plaatsen bij de kwelbeek twee nieuwe bankjes. Wat een gedoe om met die hitte te moeten graven en boren.

Rob en Ursel zorgen voor de catering. Ursel heeft een luxe aanbod gebrouwen. Keuze uit twee soepen, koude gaspatsjo en warme broccoli soep. Beide voer voor de fijnproevers.

In de middag wordt er ondanks de warmte gesprongen door de kleintjes. De druppels zweet vliegen in de ronde.

Even rusten hoort erbij.

Voor de kleintjes is er ook  het traditionele “pannenkoeken van Decia”  eten in de pipo. “Jammie, jammie”, klinkt het uit vele keeltjes.

Voor de kleintjes bestaat het toetje uit een  rondje met de trekker. Eerst wordt het trekkertje aangeduwd.

Vervolgens draaien de mannen rondjes rond de pipo.

Een keer werd richting het RABO springkussen gestuurd. “Wat doen jullie nu?”. “Wij willen springen met de trekker”.

Om  17.30 start de bbq. Bram en Irma zorgden voor de inkoop. Bram en WW zorgen voor de bbq’s

.Mooie en vooral frisse en lekkere salades naast stoel en bestek worden door de deelnemers onder de arm meegenomen. Enkelen verkiezen het zonnetje , de meesten blijven in de schaduw hangen. In de tent staan twee grote tafels die snel gevuld zijn met de lekkernijen. In grote gekoelde kuipen ligt  de drank op temperatuur te wachten op consumptie. Drie bbq stellen waaronder de fameuze uitvinding van WW zorgen voor permanente aanvoer.

Muziek deze keer uit de boxen van Ton. Groot voordeel, alleen maar  verzoeknummers. Nou die formule was dit jaar voor het eerst en tevens het laatst. Het enige smetje op de avond. “Dominante” Hazes  fans leggen elk alternatief verzoek van de draai tafel. Ja Jan, wij noemen geen namen. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond zijn genoemd. BV Hazes zorgt voor de finale. Hulde voor de opbouwers en afbrekers. Het ervaren team zorgt voor supersnelle opbouw maar tevens ook voor de afbraak van het BBQ kampement. Na afloop krijgen Bram en WW gelukkig steun. Zij hangen uitgewoond in de touwen. Je kunt je nu al opgeven voor het voorbereidingsteam voor volgend jaar. handjes erbij zijn welkom.Zaterdag in de laatste week van juni. Zet maar in je nieuwe agenda. Het enige dat tegen middennacht resteert is het leeggelopen RABO springkussen. Liefhebbers kunnen morgen op spring herhaling.

Het kwelbeek bankje test en evaluatie panel gaat na de bbq in een lijn ( nou ja, een lijn) naar de twee nieuwe kwelbeek aanwinsten voor de zware opgave deze nieuwe aanwinsten te testen. Hierbij het ietwat “benevelde” test rapport.

“Er zijn weer 2 nieuwe bankjes geplaatst bij de kwelbeek, dus het testteam moest overuren maken om deze uit te proberen.

Het betreft de bankjes nummer 11 en 12 aangezien er reeds 10 bankjes aanwezig zijn rond de kwelbeek.

Maar om nu te zeggen dat deze bankjes een toegevoegde waarde hebben, dat gaat het testteam wel wat ver.

Het gebruikte materiaal, dat weliswaar vakkundig in elkaar is gezet, bestaat duidelijk uit resthout en je kunt er inderdaad op plaats nemen, maar na verloop van tijd is er toch sprake van een houten reet.

De locatie is zodanig gekozen dat er nu 3 bankjes vrij dicht bij elkaar staan, laten we zeggen op kruipafstand van elkaar, en het enige nut dat het testteam hiervoor kan bedenken is het feit dat de personen, die hier dicht in de buurt wonen ook in kennelijke staat van het ene naar het andere bankje kunnen verplaatsen. Om dit voordeel uit te testen heeft het testteam de proef op de som genomen en inderdaad bleek het mogelijk om zelfs na vele consumpties van bankje te wisselen op die locatie. Hier is dus sprake van een meerwaarde want bij andere verplaatsingen tussen bankjes langs de kwelbeek onder dezelfde beschonken omstandigheden kan zelfs een nat pak het gevolg zijn.

 

Resumerend komen we tot de volgende rapportcijfers:

 

Uitvoering: 7

Zitcomfort: 6

Uitzicht: 8

Stabiliteit: 8

Keuzemogelijkheid: 9

Afwerking: 7”

 

One Response to Zaterdag 30 juni 2018. MZF.

  1. Johan schreef:

    Hulde aan degenen die dit feest hebben georganiseerd. Het was gezellig en lekker en alles was weer piekfijn verzorgd. Het zal een hele klus zijn geweest om dit te organiseren, waarvoor hartelijk bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C