Wij hebben pret tijdens de warming up. Voorspoedige genezingen en verse pensionado’s en opa’s passeren de revue.

Martin maait het gehele buitengebied.

De borders op het grote veld krijgen veel liefde en zorg van Diana, Yvonne, Leida, Simon, Alfred, Anton , Henk en Kees.

Anneke werkt in de randborder

en Hester neemt waar dat het onder het paneel harder groeit dan elders.

Lap is er voor de onmisbare logistiek.

Brams tuintje is nu echt af met het planten ,door Anton en Bram, van hypericum, boerenjasmijn en lavendel.

Bij de wadi wordt zand gekruid door Jos , Andre, Johan, Ruud , Arjen en Ad.

En passant ,om de zinnen te verzetten, steken de sterke stoere mannen berenklauw .

Langs de rand gaat door Marlies, Greet en Regien een akkerrandmengsel de grond in en in het overige deel heel veel zaad dat vorig jaar gewonnen is op veel plekken in buurt.

Marlies zaait het laatste zaad van de dag.

Goed zo Ad, mooi strak.

Aan het eind van de ochtend wordt het pad naar de orchideeën weide verlegd en opnieuw gemarkeerd.

Wij filosoferen over de herinrichting van het gebiedje.

Langs de beek zijn Ine, Susan en Trees druk met het inzaaien van phacelia, borage en vele ander vlinder aantrekkende eenjarigen. Het is allesbehalve een stille omgang voor dit trio.

Mike schept zich het leplazerus bij de trap .

In Rob’s koffiecorner is het druk met gasten.

Anny en Alex uit vogelhorst zijn te gast. Zij willen meer weten over onze HB ervaringen. Zij worden uitvoerig geïnformeerd. Ook hebben wij het over de aanleg van evt minibosjes. Hiervoor zijn Carol, Jos en Bert uit het Krachtveld aanwezig en de minibosje toetsers en ondersteuners van het IVN; Sylvia en Ilse.

Twee mogelijke locaties worden toegelicht. Al snel is het duidelijk; een mini krachtbossie heeft niet alleen in de directe omgeving een groot draagvlak. Ook de hier aanwezigen geven het krachtbossie een groter applaus dan het doornbossie. Het krachtbossie gaat ingediend worden bij de gemeente.

Afsluiting van de ochtend is er met heerlijke M&M kippensoep.

Mensen, geweldig dat wij weer zo een fijne werkochtend hadden. Tot de volgende in mei als de opening van de wadi op het programma staat.

 

BewarenBewaren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C