Maandag
Op de open plek in het wilgenbos staat een wigwam.

Bij nadere beschouwing is die gemaakt van vers gezaagde  jonge bomen. Waaronder een mooie kers. Moet in het weekend gebeurd zijn. Dit is overduidelijk niet de bedoeling. Wij planten niet aan voor kinderfeestjes. Wie heeft er wat gezien of gehoord? Want een gesprekje met kinderen en ouders is hoognodig.

Johan vervangt de laatste wilgen langs de kwelbeek. Ik plant enkele duindoornstruiken bij de wadi en Lap doet een afvalronde.

Rudy maait het gracht talud aan de Kornwierde zijde.

In de container zorgen Rob, Bram en Lap voor een inventarisatie en een voorjaarsschoonmaak.

Zouden die mannen thuis ook zo fanatiek zijn?

Dinsdag
Ik heb lentekriebels en schoon een klein stukje moestuinhaag.

Woensdag
De drains worden gecontroleerd. Volgt een halve dag regen ter controle.

Witte Donderdag
Lap doet vandaag geen zakdoekje leggen. Nu zingt hij, “hier leg ik mijn takkenhoopje neer”.  In de gehele buurt tref je hoopjes van verzamelde takjes aan.

Dat allemaal voor een ongestoorde eerste maaironde en voor de mooiigheid. En die kolere eksters en parkieten doen er hun voordeel mee en brengen Lap een kusje voor het gratis nest materiaal.

Goede Vrijdag
Johan ontmoet twee jongens in het bos . “Vanmiddag had ik een bijzondere ontmoeting in het windbos met 2 jongens die daar met zagen rondliepen. Op mijn vraag wat ze van plan waren werd doodleuk geantwoord dat ze een hut gingen bouwen en daar zaagden ze bomen voor. Na een kleine discussie vertelden ze dat wel een ander bos gingen zoeken, maar ik had het gevoel dat ze alleen maar ergens naar toe gingen, waar ze geen last hadden van pottenkijkers.”

Bij Ursel is er een poging tot inbraak. Via de politie komt Ursel te weten dat jongelui, een op een scootertje, de buurt verkennen met de bekende lucifer methode. Is er het idee dat er niemand thuis is wordt er aangebeld. Bij geen reactie dan mag je ongewenst bezoek van het gilde verwachten.

Paas Zaterdag
Een top Paas WWO met 38 deelnemers. In de gehele buurt zijn er activiteiten in het bos,

border

en beek.

Met een aparte vermelding voor de hagen. De moestuin haag wel te verstaan. Hoge graspollen verbergen paaseitjes hebben de mannen gehoord.

00

Zondag

Eerste paasdag. “Bedankt vuur die bloeemen.”

En uit het ei

komt

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C