Tijdens de warming up vertellen Ine en Johan resp. over de heterdaadjes inbrekers en bomenslopers.

Zoals verwacht hebben wij Paaseitjes bij de koffie. Bram, Dante en Tim vormen het testpanel.

Gaat wel, hoe is die van jou”, vraagt Tim.

mmmmmmmmmm, goed, zullen wij weer gaan scheppen”.

Ook is er heerlijk paasbrood van Rob. Wat een verwennerij voor de harde EZH werkers . Een ieder heeft een vrolijk lentegevoel en zet het beste beentje voor.

Elly, Thom, Lap, Levien en Dante starten met het schonen van de moestuinhaag. “De kop is er af”, zegt Elly. “Maar hier zitten nog wel een paar uurtjes werk in. Hebben wij na de Paas ook nog wat te doen.” Waar zijn nu die paas eitjes? , vragen Dante, Thom en Lap in koor.

00

Marlies en Arjen schonen de bosborder. Ine en Leida nemen de randborder van de woongroep voor hun rekening.

Alle borders op het grote veld worden aangepakt. Susan, Presly en Trees snoeien de boomgaard,

Nicolette schoont een deel van de haag langs het fietspad, Yvonne en Henk kruipen door de Y&H border, Hans, Simon en Anton gaan met de triple A border aan de gang

en Diana en Alfred buffelen in de BZN border.

Voor de pauze verplaatsen Regien, Paula, Johan , Kees en Jos wadizand . Zij spelen het spel van de  blije kruiers.

Na de pauze versterken zij het kwelbeek team bestaande uit Mike, eerste klas prutjes schepper,

Ruud, eerste klas zeiser,

Marrie, eersteklas harker zuid, Greet en Hester, eersteklas dijkschonen,

Ineke, eersteklas harker noord en ik loop daar voor de sier met een bosmaaier rond.

Al die arbeid levert een grote hoop organisch afval.

En een pracht plaatje van de geschoonde beek.

Een verhaal apart is er voor Ton en Bram.  Zij ontstraten en straten in de buurt van de kruising 50/51.

Dit om de verkeersveiligheid te verhogen. Als de rook om je hoofd is verdwenen is de hoek getransformeerd.

Nu alle klinkers retour de gemeente ten faveure van mooi groen. En meer veiligheid.

Na de pauze gaan Lap en Johan rond met trekker en kar en brengen een deel van het afval naar de korf die is snel vol.

Na afloop ruimt Lap het gebruikte gereedschap op.

Moe maar voldaan melden wij ons voor de Paassoep van Ursel.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C