www.hoekwierde.nl

Welkom bij de Bewonersgroep Hoekwierde

Algemeen

Aanranding ter hoogte van de kwelbeek

Een buurvrouw liep op 23 februari rond 19.00 uur van de AH terug naar de Hoekwierde. Ter hoogte van de infopanelen van de kwelbeek werd de vrouw tegemoet gelopen en ingehaald door een jongeman, in duidelijk opgewonden toestand. Op een gegeven moment werd de vrouw van achteren vastgepakt en werd er door de belager geprobeerd de broek  van de vrouw naar beneden te trekken. De vrouw is hevig gaan gillen en roepen. Dat schrok kennelijk af. Vervolgens heeft de vrouw aangebeld bij een buurtbewoner. Die is direct gaan kijken en heeft niemand meer aangetroffen bij de kwelbeek. Politie heeft kennis genomen van het relaas en vraagt een ieder zich te melden als rond het genoemde tijdstip iets is waargenomen dat wijst op de dader. Ook vraagt de politie oppassend te zijn in dit gebied.

Telefoonnummer politie: 0900-8844

  1. Winnifred

    Wat afschuwelijk! Heel erg naar!

  2. Goed van die vrouw dat ze is gaan gillen en roepen, je zou ook met stomheid geslagen kunnen zijn.
    Vreselijk naar dat dit gebeurde in onze mooie omgeving.
    Marga

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Thema door Anders Norén