Al voor aanvang zijn Rudy , Elly en Thom bezig bij de Hoekbrug.

Zij hebben het op zich genomen de 4 bordertjes te gaan oppimpen. Jan is al aan het kranen.

Trees en Kees spitten een magnolia uit de tuin en brengen die naar de verzamelplek. Ook heeft Ton de kerstboom al gezaagd . Dat zien Bram en ik als wij het gereedschap gaan halen. En Lap neemt een ding mee. Welk ding?

En dan moet het WWO feest nog beginnen. Wij maken om 10 uur kennis met de 5 gasten uit de Marken ( Mario cs) en Meenten.

Zij komen een kijkje nemen naar hoe wij het hier doen. Dit ter inspiratie. Zij willen ook een bos gaan beheren en zij zien dat na de aftrap de 34 deelnemers als een diaspora de buurt in trekken.

Yvonne en Henk gaan het trio bij de brug helpen. Anton helpt Ton met de kerstboom. En Jan ontdekt een bijzondere gif groene wortel bij het graven van de wadi. Dat is onverwacht en niet de bedoeling . Dus het graven hier stopt en hij gaat verder met het profileren van het deel bij PPP. De verbazing en bewondering is groot bij de deelnemers over hetgeen de zaagploeg en Jan gisteren gedaan hebben. Een hele ploeg gaat aan de gang met het herinrichten van Greets vogeltroetelparadijs.

De anderen storten zich op de logistiek van de zandverplaatsing. Van het laadstation

tot aan de natte plek

is het soort A6 van zand vrachtverkeer.

Wouter en Teun zorgden voor de aftrap.

Tim en Bram illustreren het spreekwoord. Jong geleerd, oud gedaan.

Inderdaad , de senioren blijven niet achter. Jos kent een overgangsprobleem.

Maar past zich later moeiteloos aan. Waaraan?

. Voor het jongste duo zijn de laatste loodjes zwaar.Even pauzeren.

Het werk op Greets plek wordt afgerond met het feestelijk sluiten van de ril.Poppetje gezien, kastje dicht!

Hoezee, Johan , die huilebalk, kan weer lachen. De koffie pauze van Rob en de soep van de dag van Elise en Rob

vormen welkome onderbrekingen van het zware werk. “Die werkers in het groen verdienen een groene soep”, vinden zij.

Daar komen zij al aan. “joho, joho, joho, wij gaan naar de soep toe”

Jan en Ton gaan na de soep nog even door. Ton kit de duiker die onder het fietspad komt aan elkaar

en Jan graaft door tot hij het dammetje bij PPP mag door steken. De sluis gaat open.

Met stroomversnellingen tot gevolg. Maudy en Mike gaan snel hun kano halen.

Snel is het waterniveau in de PPP zo maar 15 cm gezakt. Hier begint het er nu echt op te lijken. Tijdens de actiedag op 10 maart van NL DOET kunnen wij hier de boel gaan inplanten. Ook is het bedoeling dan een bruggetje te maken. Tot die tijd is het nog even omlopen. “Ja Lap, die brug komt hier.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C