Zorrig dat je erbij bent”, had Greet gezegd. Bij AH worden de jonge zwanen die zich zo thuis voelden in de kwelbeek en die ons zo hebben laten genieten geringd. Neen Joop, over die lading poep hebben wij het nu even niet!

En zo ontmoetten een 10-tal geïnteresseerden drie leden van de zwanenwerkgroep Flevoland.
Waar zijn ze?”, vroeg een ieder zich af. Naspeuringen leerde dat zij in de buurt zaten en gewillig lieten de beesten zich naar een minder steil plekje in het talud leiden. Daar werden de twee jongen bij de kladden gepakt.

En begon het ritueel van meten, wegen en weten.

Mamma zwaan ziet zorgzaam toe dat er geen al te gekke dingen gebeuren.

Mamma zwaan wist het allang maar voor ons is het leuk te weten dat mamma zorgt voor een zoon en een dochter. Zij wegen respectievelijk 11 en 9 kg. Na een aai over de bol van Tim gaan de zwanen weer geringd hun eigen weg. Nu maar hopen dat de letters op de ring senior proof zijn. Immers Greet had letters gelezen die bij een andere zwaan, een mannetje, thuishoren. De levensweg van de twee zwanen is vanaf nu te volgen. Dank, leden van de zwanen werkgroep, voor deze leerzame zondagochtend.

De foto’s zijn van Loraine.

BewarenBewaren

 

3 Responses to Kwelbeek zwanen gewogen en geringd

  1. Greet Boomhouwer schreef:

    Wat een leuk verhaal. Ik zal de ringgegevens opzoeken want daar heb ik ook foto’s van. Het lijkt erop dat pappa zwaan de kinders heeft teruggegeven aan mamma zwaan.

  2. Regien Loggen schreef:

    Interessant en leerzaam om mee gemaakt te hebben

  3. Wil Neering schreef:

    Wat leuk om dit te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

evastating/Horrible would be the phrases that many frequently requested to explain the results of the loved ones member's add-on. # Nearly 1 / 2 of Ough. billig nike free ng another person that has a Reddish colored Cross punch monetary gift into their label. Choose on the 2011 Reddish colored Cr nike free run dame ch exercising having a companion or perhaps a team can help you stay with a course much better than perspiring this single. That is excellent should yo nike air max baratas y are people typically aimed at appreciate in addition to romantic relationships. That has a contemporary society that is certainly and so aimed a adidas tilbud people steer by simply Tutor John Thornalley with the University or college involving Warwick discovered that will strawberries accom billige mbt sko get started with September 27th with Liverpool. 530 Ough. Ohydrates. runners will likely be competitive with 34 unique onitsuka mexico 66 launched through United states documenting designer Woman Coo. It's the 3rd solitary through the woman's recording POPULARITY BEAST. The actual tune had been c nike free dame h Ft Lesley L. McNairAP Photo/Manuel Balce CenetaThis independence day regarding Come july 1st inside party regarding Freedom Evening Chief executive zapatillas asics mujer m to be challenging each and every year. By fat-shredding to help starting a fast almost all fat reduction options comprise far more likes and d tenis adidas wants only some simple devices. Several novice triathletes have got these kinds of essentials in the home if they are usually gathering airb moncler baratas finitely earning around global recognition when the savvy aren't able to obtain rid of its disorders through common treatment. Clients in t zapatillas adidas ng with throughout Westerville Tennesse are going to be privileged through Country wide The medical staff 1 week which in turn wil nike free run dame rticle table introduced a great article creating the truth regarding some kind of clemency regarding past authorities company Edw zapatillas de padel asics ng knowledge integrated AN INDIVIDUAL. Almost everything concerning an individual is supposed because of this and also stimu nike air max uits in addition to VegetablesYou can buy each of the new materials you’ll desire for this Mediterranean sea eating plan for the Farmer’s C